Lyxprovning

HJÄLP OSS MINSKA SMITTSPRIDNINGEN AV COVID 19

  • Alla besökare som är friska är välkomna! Vid besök ska du/ni tvätta och sprita händerna när ni kommer. Vi erbjuder munskydd efter handtvätt till de som önskar.
  • Max 8 personer i butiken samtidigt (inkl. personal)
  • Håll avstånd på minst 2 meter till andra kunder och deras sällskap.
  • Vår personal använder munskydd och visir.
  • Vid minsta lilla tecken på förkylning är ni välkomna tillbaka när ni är friska igen.

TILLSAMMANS KLARAR VI DET!

VAR RÄDDA OM VARANDRA!​​

Vill du ha hela vår brudlounge helt för dig själv eller om du vill ta med ett större sällskap (max 6 personer) är vår Lyxprovning något för dig. Den här provningen är lite extra, då du förutom loungen blir bjuden på ett glas Bubbel, choklad & en värdecheck på 400:- som du kan använda vid köp/beställning av brudklänning för minst 10000:- Önskas en Lyxprovning, behöver vi få reda på det i mycket god tid innan ditt besök. Boka genom att maila till info@skraddarhuset.se eller ring oss 040910025 för att höra om lediga dagar och tider. Pris: tis-fre 900:- lörd 1700:- Värdechecken kan ej kombineras med andra erbjudanden. Varmt välkommen!

Det kan förekomma korta förseningar mellan två bokningar, när föregående kund ska avsluta och ny kund ska påbörja sin provning. Vi hjälper er så fort vi får möjlighet. Du har provrummet i max. 55 min, det går bara att boka in sig på heltimmar t.ex. 14.00. Kommer du t.ex. 14.15, är nästa kund inbokad till provrummet kl. 15.00. Skulle du sedan känna att du behöver prova fler klänningar eller bara dina favoriter en gång till är du välkommen tillbaka för ett nytt besök.

Kontakt

Skräddarhuset Malmö

Fersens väg 2
​211 42 Malmö

E-mail: info@skraddarhuset.se

Tel.: 040910025

Öppettider butik

Tisdag - fredag: 12 - 18​

Lördag: Stängt till och med den 14/8

Stängt söndag, måndag & helgdag 

Hjälp oss minska smittspridningen av Covid-19 - Läs mer här!

Öppettider skrädderi

Tisdag - fredag: 12 - 18

Stängt lördag, söndag, måndag & helgdag​​
​​

För att vara säker på att en skräddare finns på plats när du kommer rekommenderar vi dig att boka en tid innan, via telefon eller mail.