​Boka tid för:

Provning av brud- eller festklänning

När du bokar en tid vet du med säkerhet att det finns ett ledigt provrum när du kommer och att vi har möjlighet att hjälpa dig. Det kan förekomma korta förseningar mellan två bokningar, när föregående kund ska avsluta och ny kund ska påbörja sin provning. Vi hjälper er så fort vi får möjlighet.

Du har provrummet i max. 55 min, det går bara att boka in sig på heltimmar t.ex. 14.00. Kommer du t.ex.14.15, är nästa kund inbokad till provrummet kl. 15.00. Skulle du sedan känna att du behöver prova fler klänningar eller bara dina favoriter en gång till är du varmt välkommen tillbaka för ett nytt besök.

Konsultationsmöte vid nysömnad

Om du skulle vilja få ett plagg uppsytt från grunden behöver du boka en tid för ett konsultationsmöte. Då går vi igenom vad du önskar, tittar på inspirationsbilder som du kanske hittat på nätet eller i en tidning. Det kan vara på en detalj eller en viss stil du önskar. Har du inga bilder berättar du vad du vad du tänkt dig, vi bollar idéer, tittar på tygprover, tar mått m.m. Om vi inte har tygprov på vad önskar dig i butiken kan vi i vissa fall ge tips om var du ska vända dig och i andra fall vänder vi oss till någon av våra tygleverantörer runt om i Europa för att försöka hitta vad du söker. Ett konsultationsmöte kostar 500:- om du sedan väljer att sy upp plagget hos oss drar vi av de 500:- på sömnadspriset

Ett skräddarsytt plagg tar tid att skapa och vi är hårt belastade under vissa perioder av året. För att vara säker på att hinna få ett skräddarsytt plagg som ska användas under våren eller sommaren så boka gärna tid 7-8 månader innan. Ska plagget användas under hösten och vintern så boka gärna en tid 4-6 månader innan. Naturligtvis kan vi alltid få en lucka så tveka inte att höra av dig ändå, vi hjälper dig gärna om vi har möjlighet.

​Ändringsskrädderier

Ring butiken och stäm av en tid direkt med en av våra skräddare för att höra om vi hinner med din ändring till önskat datum. Ring också om du vill ändra datum för ett återbesök till ett pågående arbete som behöver förberedas innan ditt besök. Det går naturligtvis bra att bara komma in och se om vi har möjlighet att hjälpa dig.

Skrädderiet har öppet tisdag – fredag 11-18 tel: 040-910025

Kontakt

Skräddarhuset Malmö

Fersens väg 2

211 42 Malmö

E-mail: info@skraddarhuset.se

Tel.: 040910025

Öppettider butik

Tisdag - fredag 11 - 18

Lördag 11 - 15 

(Stängt: 27/7, 3/8 och 10/8)

Stängt söndag, måndag & helgdag

Öppettider skrädderi

Tisdag - fredag 11 - 18
Stängt lördag, söndag, måndag & helgdag