Nysömnad

I vårt skrädderi arbetar skräddare med lång erfarenhet och bred kompetens Vi har stor kunskap inom skrädderiyrkets alla delar och erbjuder allt från ändringar och lagningar till nysömnad av skräddade plagg som tex. brudklänningar, dräkter, kostymer, korsetter m.m. Vi syr även om plagg som t.e.x. en äldre brudklänning.

När man beställer ett skräddarsytt plagg är du som kund en viktig del i processen.V ill du ha ett plagg uppsytt från grunden behöver du först boka ett konsultationsmöte där vi går igenom dina önskemål. Vi diskuterar modell, tyg och bollar ideér tillsammans. Efter mötet återkommer vi till dig med en offert på vad det kommer kosta. Det är en rolig process att se sitt nya plagg växa fram. Plagget ska sitta perfekt och förmedla den känsla du önskar.

Ett skräddarsytt plagg tar tid att skapa och vi är hårt belastade under vissa perioder.
För att vara säker på att hinna få ett skräddarsytt plagg som ska användas under våren eller sommaren så boka gärna tid 6-8 månader innan. Ska plagget användas under hösten och vintern så boka gärna en tid 4-6 månader innan. Naturligtvis kan vi alltid få en "lucka" så tveka inte att höra av dig ändå.

Vi på Skräddarhuset Malmö älskar vårt arbete och jobbar med kärlek. Det betyder mycket för oss att du som kund blir nöjd med vår service och det arbete vi utför. För att boka tid ring 040910025 eller maila info@skraddarhuset.se.

Kontakt

Skräddarhuset Malmö

Fersens väg 2
​211 42 Malmö

E-mail: info@skraddarhuset.se

Tel.: 040910025

Öppettider butik

Tisdag - fredag: 12 - 18​

Lördag: 11 - 15

Stängt söndag, måndag & helgdag​

Stängt Julafton, Nyårsafton & Midsommarafton

Öppettider skrädderi

Tisdag - fredag: 12 - 18

Stängt lördag, söndag, måndag & helgdag​

​​Stängt Julafton, Nyårsafton & Midsommarafton

​​

För att vara säker på att en skräddare finns på plats när du kommer rekommenderar vi dig att boka en tid innan, via telefon eller mail.