Nysömnad

Pga Coronaviruset har vi nya rutiner på Skräddarhuset. Ingen kund får besöka oss vid minsta tecken av förkylning, gäller även lite snuva. Alla besökare som är friska är välkomna och ska tvätta händerna när man kommer. Tack för din förståelse!

Vänliga Hälsningar/ Best Regards

I vårt skrädderi arbetar skräddare med lång erfarenhet och bred kompetens Vi har stor kunskap inom skrädderiyrkets alla delar och erbjuder allt från ändringar och lagningar till nysömnad av skräddade plagg som tex. brudklänningar, dräkter, kostymer, korsetter m.m. Vi syr även om plagg som t.e.x. en äldre brudklänning.

När man beställer ett skräddarsytt plagg är du som kund en viktig del i processen.V ill du ha ett plagg uppsytt från grunden behöver du först boka ett konsultationsmöte där vi går igenom dina önskemål. Vi diskuterar modell, tyg och bollar ideér tillsammans. Efter mötet återkommer vi till dig med en offert på vad det kommer kosta. Det är en rolig process att se sitt nya plagg växa fram. Plagget ska sitta perfekt och förmedla den känsla du önskar.

Ett skräddarsytt plagg tar tid att skapa och vi är hårt belastade under vissa perioder.
För att vara säker på att hinna få ett skräddarsytt plagg som ska användas under våren eller sommaren så boka gärna tid 6-8 månader innan. Ska plagget användas under hösten och vintern så boka gärna en tid 4-6 månader innan. Naturligtvis kan vi alltid få en "lucka" så tveka inte att höra av dig ändå.

Vi på Skräddarhuset Malmö älskar vårt arbete och jobbar med kärlek. Det betyder mycket för oss att du som kund blir nöjd med vår service och det arbete vi utför. För att boka tid ring 040910025 eller maila info@skraddarhuset.se.

Kontakt

Skräddarhuset Malmö

Fersens väg 2
​211 42 Malmö

E-mail: info@skraddarhuset.se

Tel.: 040910025

Öppettider butik

Tisdag - fredag: 12 - 18​

Lördag: 11 - 15

Stängt söndag, måndag & helgdag 

Stängt den 22/1 och 23/1

Hjälp oss minska smittspridningen av Covid-19 - Läs mer här!

Öppettider skrädderi

Tisdag - fredag: 12 - 18

Stängt lördag, söndag, måndag & helgdag​​

Vi kommer att har sommarstängt lördagar 23/7, 30/7 och 6/8.

Vi kommer sen ha öppet lördagar som vanligt igen från den 13/8 och frammåt.

​​

För att vara säker på att en skräddare finns på plats när du kommer rekommenderar vi dig att boka en tid innan, via telefon eller mail.